Lösningar

Ingen process, ärendehantering eller kund är sig lik?
- Javisst, det stämmer!

Men när det kommer ner till ett system som ska kunna levereras på ett kostnadseffektivt sätt ställer det utmaningar på att systemet är uppbyggt rätt från grunden för att möta dessa behov.

Det är vad Formify har gjort. Istället för att utveckla något nytt för att ersätta något som redan finns använder vi t.ex. befintliga PDF-blanketter och PDF-mallar.
Vi läser in dem för att ge de statiska PDF:erna liv - alltså en mobilanpassad upplevelse.
Vi lägger till avancerade regler för att underlätta för användaren. Detta är regler som inte finns i PDF-formatet, men som Formifys tjänst kan applicera.

Slutresultatet blir såklart också PDF. Det betyder att om du har en blankett som ska ligga på nätet behöver du inte bygga onödiga "webbformulär" eller "återskapa PDF-kvittenser"
- Låt oss få din PDF-mall så sköter vi resten.

Vi lägger till alla tänkbara funktioner du kan tänka dig till statiska PDF:er. Vi får inte glömma att även om vi eller våra kunder vill ha en digitalt arkiverbar fil tillbaka är det ofta man också vill kunna skriva ut den och sedan lagra på sina egna villkor - inte inlåst i något externt system.

För våra flesta kunder räcker vår öppna plattform som enbart hanterar PDF-blanketter och avtalsmallar för erhålla snabba säkra digitala underskrifter.

För de kunder som söker skräddarsydda processer och ärendehantering till rätt investering kan du läsa mer under Kundexempel.

RING 08-333 927

Eller maila oss så tar vi ett videomöte!

Maila Formify